Blogs

Beoordeeld met excellent!

Sinds 2017 organiseert de NVM interne audits om de kwaliteit van dienstverlening aan klanten te verbeteren. Daarbij wordt onder andere gekeken of de NVM Erecode en de reglementen worden nageleefd. Ook wordt er gekeken naar de kwaliteit van de geleverde diensten en processen op kantoor. De audits worden intercollegiaal uitgevoerd door speciaal daarvoor opgeleide collega-makelaars uit een andere regio. 

Tijdens de audit, die totaal één dag duurt, voert de auditor gesprekken met verschillende medewerkers en bekijkt onder andere verkoop-, aankoop- en taxatiedossiers. Het kantoor wordt op een aantal verschillende punten beoordeeld. 

Na een bezoek van een auditor aan ons kantoor hebben wij op alle punten de maximale score 'voldoet' ontvangen! En op de onderdelen AVG (Privacywetgeving) en WWFT (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering terrorisme) hebben we zelfs de score Excellent gekregen!

We hebben aan deze onderdelen veel tijd en aandacht besteed op kantoor en zijn er dan ook erg trots op dat dit beloond is met het predikaat 'Excellent'! 

Ook je huis verkopen in Delft via een excellente makelaar? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak! 

Beoordeeld met excellent! Terug naar overzicht