Huis zelf verkopen

Je denkt erover om je huis zelf te verkopen. Laat je dan goed informeren over wat er allemaal bij komt kijken. Heb je een goed beeld van een verkoopproces en en zie je het zitten om het zelf aan te pakken? Maar hou je ook van persoonlijk contact en ga je voor lokale expertise? Dan is het fijn als er een professional die plaatselijk bekend is over je schouder mee kan kijken. Die combinatie is mogelijk als je je huis verkoopt via Makelaarbenjezelf, samen met Bergklis. Wij rekenen hiervoor een aantrekkelijk, vast tarief.

Via Makelaarbenjezelf zorg je zelf voor het samenstellen van de woningpresentatie. Wij doen de woningopname en bepalen samen met jou de vraagprijs. Daarna zorgen wij ervoor dat je huis wordt gepubliceerd op Funda, makelaarbenjezelf.nl en onze eigen website. De bezichtigingen doe je vervolgens zelf. Heb je een gegadigde gevonden? De onderhandelingen en het maken van de koopakte doen we samen.

Je verkoopt dus zelf je huis, maar hebt wel het gemak van lokale expertise en een fysiek kantoor bij jou in de buurt. Wil je er toch een volledige opdracht van maken? Geen punt, dan zijn er mogelijkheden om de opdracht uit te breiden. Wij zetten wij jouw huis dan alsnog te koop en we nemen je het complete verkooptraject volledig uit handen.

Lijkt je dit interessant en wil je meer weten? Kijk dan op bergklis.makelaarbenjezelf.nl

Vrijblijvend gesprek plannen

Meer informatie? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om kennis te maken.