Meedoen met de NVM Open Huizen Dag!

In de laatste editie deden ruim 13.000 woningeigenaren mee. Waarom zou je als verkopende huiseigenaar meedoen?

  1. Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiele woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op funda, terwijl funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal.
  2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van najaar 2018, was 12 weken later 48% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 34% verkocht.
  3. U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  4. Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat u aan kopers duidelijk zien hoe serieus u bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.
  5. Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 4 woningen. 
  6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen. 
  7. U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met uw NVM-makelaar bespreken.

Wanneer is de eerste  NVM Open Huizen Dag?

Meedoen?

Will je ook meedoen met de Open Huizen Dag? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en bekijk de tips voor de verkoper.

Bron: NVM

911ohdmaart2019.jpg