Werfpad 3, Delft verkocht

  • Overzicht
  • Algemeen
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Foto's
  • Locatie
  • Brochure
  • Plattegrond
  • Verkoper vertelt
image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image

Omschrijving

Werfpad 3 Delft
'Als ik ooit de kans krijg om dáár te wonen...!'. Ongetwijfeld hebben veel Delftenaren dat al eens gedacht, kijkend vanaf de overkant van het water naar deze schitterende plek aan de Scheepmakerij.

Stel je eens voor: je eigen appartement op de begane grond op deze markante plek met uitzicht op het ruime water van de Schie, het passantenhaventje voor pleziervaart en het langsvarende scheepvaartverkeer. Als je uit je werk komt, parkeer je eenvoudig op je eigen parkeerplaats vóór het huis.

Gelegen op één van de mooiste locaties van Delft, met zicht op het water van de Schie. Op een mooie zomeravond geniet je hier voor de deur nog even van het zonnetje of loop je zo de binnenstad in voor een drankje op een van de vele terrassen. Op loop- en fietsafstand van het station van Delft, openbaar vervoer en de TU-wijk. Een buurtsupermarkt is enkele minuten lopen.

Indeling:

Entree via de voordeur aan de Scheepmakerij of via de voordeur in de centrale portiek in de poort van het Werfpad. Bij entree via de Scheepmakerij kom je in een hal met eventueel plaats voor het stallen van een fiets. Ruime woonkamer met open keuken (5.24 x 5.60) en een mooie plafondhoogte van 2.70m. Naast de keuken is de toegang tot de badkamer (3.05 x 1.26) met douchegelegenheid met thermostaatkraan, wastafel en toilet. De open keuken is voorzien van een gaskookplaat. Naast de keuken kan in een nis een koelkast worden geplaatst.

Via een overloop/gang (met de voordeur naar de portiek) en de meterkast is er toegang tot de slaapkamer (ca. 3.44 x 2.91), met daglicht via hoog geplaatste ramen. Ook is vanuit hier de inpandige berging (ca. 1.77 x 3.11) te bereiken, met de opstelplaats voor de wasmachine en eveneens een doorgang naar de centrale ruimte voor de bergingen op de begane grond. Deze ruimte is via de achterzijde van het gebouw van buitenaf bereikbaar, zodat je met je fiets in de berging kunt stallen.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte ca. 52 m2 (gebruiksoppervlakte wonen)
- inhoud ca. 193 m3
- actieve VVE, bijdrage € 64,91 per maand
- lage servicekosten, appartement betaalt niet mee aan de lift
- bouwjaar 2006
- buitenschilderwerk voorjaar 2018
- februari 2018 voordeur vervangen met nieuw SKG-slot

Deze informatie is een uitnodiging tot het doen van een bod. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderzins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs€ verkocht,- k.k.
Statusverkocht
Aanvaardingin overleg
Bouw
Soort appartementbenedenwoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar2006
Statusverkocht
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte52 m²
Inhoud193 m³
Inpandigeruimte5 m²
Indeling
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Buitenruimte
Liggingin woonwijk en aan vaarwater
Tuingeen tuin
Bergruimte
Schuur/berginginpandig
Inpandigeruimte5 m²

Foto's

Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft
Werfpad 3 Delft

Locatie

Brochure

Plattegrond

house

Verkoper vertelt

Een uniek appartement op één van de mooiste plekjes in Delft.

Van vroeg in de middag tot zonsondergang kan je van de zon genieten met zicht op de Delftse Schie en de passantenhaven. Vooral 's zomers zie je regelmatig fraaie boten voorbij komen.

Het station en de gezellige binnenstad van Delft zijn op 5 minuten loopafstand. De Technische Universiteit is vlakbij. OIm de hoek zit een buurtsuper, waar je vanaf 07.30 uur vers brood kan kopen.

De woning heeft een aparte entree aan de Scheepmakerij. Door het hoge plafond voelt het appartement extra ruim aan. Zeer geschikt voor starters of als pied-à-terre.

Met een eigen parkeerplaats voor de deur is parkeren nooit een probleem. Je bent in een mum van tijd op de snelweg.