Over ons

Over ons

Ko van de Beld

Ko van de Beld

In al die jaren dat ik al makelaar ben, heb ik de markt enorm zien veranderen. Maar de basis is altijd hetzelfde gebleven: voor en mét jou ertegenaan om jouw huis te verkopen of om je droomhuis te kopen. Ik vind dat het mijn taak is om jou daarbij zo goed mogelijk te informeren. Daarom neem je ons tenslotte ook in de arm: om niet voor verrassingen te komen staan in een proces wat je maar een aantal keer in je leven meemaakt. Daarbij let ik op zaken waar jij misschien niet zo snel aan had gedacht. Ik haal elke keer weer voldoening uit het moment wanneer koper en verkoper met blije gezichten bij de notaris aan tafel zitten. Mag ik je daar binnenkort ook feliciteren met de koop of verkoop van je (t)huis?

vandebeld@bergklis.nl
015 - 2132441
Lisette Kuit-van Heijningen

Lisette Kuit-van Heijningen

Wat een mooi beroep heb ik toch! Jou begeleiden bij één van de belangrijkste aankopen van je leven of bij de verkoop van je meest waardevolle goed. Ik word er blij van als ik jou gelukkig kan maken en heb graag een persoonlijke band met je. Iedereen is anders en heeft andere wensen en het is mijn passie om jou zo goed mogelijk te begeleiden. Ik zit al 12 jaar in de makelaardij en werk sinds 2015 voor Bergklis Makelaars. Al direct voelde ik de warmte en gezelligheid in dit kantoor, maar ook de innovatiedrift en professionaliteit. Ik ben blij dat ik deel uit kan maken van dit team. Ik hoop dat dit ook jouw ervaring wordt!

lisette@bergklis.nl
015 - 2132441
Thessa van de Beld

Thessa van de Beld

Ik vind het heerlijk dat het werken als makelaar elke dag weer anders is! Je ziet ontzettend veel verschillende huizen en ontmoet telkens andere mensen. Om een goede match te maken tussen mens en huis met alle aspecten die daarbij komen kijken, maakt het werk heerlijk afwisselend. Waar ik blij van word is het ontdekken van nieuwe dingen voor het kantoor of voor jou als klant: hoe kunnen we iets nog makkelijker of beter maken voor je? Suggesties zijn dus altijd welkom! Ik hou ervan om op onderzoek uit te gaan en om iets voor jou tot op de bodem uit te zoeken of om een tekst voor jouw huis te maken die nét wat anders is dan anders. Om deel uit te maken van dit enthousiaste team is te gek: we vullen elkaar goed aan en gaan met elkaar tot het uiterste voor jou. Tot snel?

thessavandebeld@bergklis.nl
015 - 2132441
Marcha Dijkshoorn

Marcha Dijkshoorn

Wie naar ons belt of mailt, krijgt meestal als eerste met mij te maken! Ik mag al heel wat jaren van dit leuke team deel uitmaken en vind het een eer om jou te mogen helpen. Niets is me daarbij te gek en ik vind het een sport om te zorgen dat je snel de informatie krijgt die je zoekt. Ik regel een heleboel zaken hier op kantoor en zorg ervoor dat alles gesmeerd loopt bij de verkoop of koop van jouw huis. Ik hoop jou ook snel aan de telefoon te hebben!

info@bergklis.nl
015 - 2132441