Taxatie

Erkend taxatierapport nu voor € 545,-- incl. btw*

* NWWI-gevalideerd taxatierapport. Tarief is inclusief kadasterkosten, NWWI-kosten en btw. Exclusief eventuele kosten i.v.m. aanvraag milieuinformatie en exclusief eventueel opvragen van stukken die niet aangeleverd worden. Voor een taxatie inclusief verbouwing geldt een aangepast tarief.

Een uitgebreid taxatierapport

Bij de taxateurs van Bergklis in Delft kunt u rekenen op een uitgebreid taxatierapport voor uw woning, gebaseerd op marktkennis, zorgvuldigheid en jaren ervaring. Een woningtaxatie is van belang bij koop en verkoop, voor het realiseren van een hypotheek of het vaststellen van de overwaarde van uw woning, voor bijvoorbeeld het verhogen van uw hypotheek. Op feesten en verjaardagen hoort u vaak fantastische bedragen voor uw huis. Inderdaad fantastisch, maar de werkelijkheid is vaak veel minder fantastisch. Alleen een taxatie door een beëdigd taxateur vertelt u het exacte bedrag. Niet meer, niet minder. Trouwens, banken en financiële instellingen denken ook niet in fantastische bedragen.

Taxatierapporten volgens de richtlijnen van het NWWI

Het NWWI is in 2009 opgericht om meer inzicht te bieden in de wijze waarop de waarde van woningen wordt vastgesteld. Alle geldverstrekkers accepteren taxatierapporten die door het NWWI zijn gevalideerd en sommige geldverstrekkers stellen deze NWWI-rapporten zelfs verplicht, zowel voor NHG financieringen als niet-NHG financieringen.

Informeer naar onze scherpe tarieven voor een NWWI woontaxatie in onder andere Delft, Delfgauw, Den Hoorn en omstreken.

Klik hier om direct een NWWI taxatie aan te vragen